Λίγα Λόγια Για Εμάς

Ανθοπωλείο Μαργαρίτα

Είμαστε ένα σύγχρονο και νεανικό ανθοπωλείο στην πόλη της Καβάλας. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα λουλούδια, φυτά, forever roses, rose bears, είδη κήπου και είδη δώρου όπως λούτρινα, κούπες, gadgets, μπρελόκ, αρωματικά κεριά… και πολλά άλλα.

Το όραμα μας

Ανοίξαμε το 2017 με το όραμα να εκδηλώνουν όλοι οι άνθρωποι τα συναισθήματα τους, ακόμα και με ένα τριαντάφυλλο. #spreadlove

Δημιουργούμε ανθοδέσμες με αγάπη και μεράκι, διαλέγουμε την καλύτερη ποιότητα σε κομμένα άνθη, για να διατηρείται η ανθοδέσμη σας για περισσότερο καιρό και διακοσμούμε τα φυτά μας σε πρωτότυπα κεραμικά κασπώ με μοντέρνα σχέδια.

Η προσέγγιση μας

Η επικοινωνία και η ικανοποίηση αποτελεί τη βάση της πελατοκεντρικής προσέγγισής μας. Έχοντας πλήρη επίγνωση των νέων προκλήσεων της αγοράς το e-margarita.gr φροντίζει για τη συνεχή βελτίωση.

Το e-margarita.gr είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες του πελάτη, παρέχει την οικονομικότερη λύση της αγοράς σε ανθοδέσμες, είδη δώρου, φυτά, είδη κηπουρικής κλπ και ταχύτερη αποστολή δώρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε μας στο Instagram