Τρόποι Αποστολής

Εισαγωγή

Χρησιμοποιώντας τον διαδικτυακό τόπο μας αποδέχεστε και τους παρακάτω όρους. Εάν κάποιος επισκέπτης ή χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας.

Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

Όταν επισκέπτεστε το emargarita.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το emargarita.gr με ηλεκτρονικό τρόπο, αποδέχεστε το δικαίωμα του emargarita.gr κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο emargarita.gr, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος emargarita.gr προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του emargarita.gr

Άδεια Χρήσης και Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό Κατάστημα

Το emargarita.gr παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος emargarita.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του emargarita.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα emargarita.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ’ όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει τo emargarita.gr , ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από τo emargarita.gr.

Περιορισμός της Ευθύνης από τη Χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Το emargarita.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Περιγραφές Προϊόντων

Το emargarita.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, ορισμένα είδη δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα, οπότε αντικαθίσταται με προϊόντα ανάλογης αξίας, το ίδιο ισχύει και για τις βάσεις των συνθέσεων, περιτυλίγματα κ.λπ. Οι συνθέσεις και τα μπουκέτα μας κατασκευάζονται προσεκτικά και αποκλειστικά από την Μαργαρίτα, μέλος του δικτύου interflora, topflorist, αλλα ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την εικόνα του προϊόντος στο online κατάστημα, λόγω της εποχικότητας και της διαφορετικότητας κάθε λουλουδιού , λαμβάνοντας υπ’όψιν πως η φωτογράφιση των ανθοσυνθέσεων έγινε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα . Τα μπουκέτα, συνθέσεις, χρώματα ή υλικά που ενδέχεται να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα προϊόντα σας εγγυόμαστε πως θα είναι ίσης αξίας και άριστης ποιότητας και θα ενημερώνεστε προηγουμένως για οποιαδήποτε αλλαγή.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ισχύουν για μέγιστο χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν κατά τις περιόδους εορτών καθώς και με την εβδομάδα αγοράς του προϊόντος.

Μπαλόνια Προειδοποίηση

Κίνδυνος πνιγμού – Παιδιά κάτω των 8 ετών μπορεί να πνιγούν ή να πάθουν ασφυξία όταν έρθουν σε επαφή με ξεφούσκωτα ή σπασμένα μπαλόνια. Απαιτείται επίβλεψη από ενήλικα. Πετάξτε τα σπασμένα μπαλόνια αμέσως!

Δικαίωμα Αλλαγών

Το emargarita.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, την εμπορική, την πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.

Εφαρμοστέος Νόμος Διαφωνίες

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος emargarita.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος emargarita.gr, και κατά συνέπεια του emargarita.gr. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος emargarita.gr ή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ’ αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.

Πνευματική ιδιοκτησία το περιεχόμενο του παρόντος αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του emargarita.gr και προστατεύεται σύμφωνα με το Ν.2121/1993 από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Αργοπορημένες παραδόσεις

Ευθύνη μας είναι να πραγματοποιούμε τις παραδόσεις μέσα στην ημέρα που ζητήσατε, όσο για την ώρα παράδοσης δεν είναι υποχρεωτική για εμάς, προσπαθούμε όμως να ανταποκρινόμαστε στην επιθυμία σας και με τη σύμφωνη γνώμη του παραλήπτη, για αυτό και σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης μετά από επιθυμία του παραλήπτη, δεν ευθύνεται η επιχείρηση μας. Η επιχείρηση μας δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας, η αποστολή εκτελείται την επόμενη ή ακόμα και την μεθεπόμενη μέρα. Σε περίπτωση λάθους αριθμού, αυτόματα αναλαμβάνετε την ευθύνη της αργοπορημένης ή λάθος παράδοσης αποστολής. Εάν η παραγγελία δεν παραδοθεί την επιθυμητή ημερομηνία από λάθος του ανθοπωλείου μας αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και προχωράμε σε ενέργειες όπως η επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή της παραγγελίας μαζί με απολογητικό συνοδευτικό προϊόν, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη και του παραλήπτη. Για είδη δώρων μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε στάδιο και να επιστρέψετε το προϊόν, για οποιονδήποτε λόγο, εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι: 
  • το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του.
  • το προϊόν συνοδεύεται από απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να σταλεί με email στο info@emargarita.gr και πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία σας, περιγραφή του προϊόντος που έχετε παραγγείλει και τον αριθμό της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί, όπως ανωτέρω περιγράφεται, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν και αφού σας ενημερώσουμε με e-mail ότι αποδεχτήκαμε την επιστροφή του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική και επανειλημμένη άσκηση της δυνατότητας αυτής, δηλαδή επανειλημμένως σε παραγγελία προϊόντων και κατόπιν ακύρωση της σύμβασης και μη παραλαβή τους, δικαιούμαστε να αρνηθούμε στο μέλλον παραγγελίες από αυτόν.